Stubfræsning Nordsjælland

Stubfræsning

Stubfræsning eller rodfræsning er et effektivt værktøj til at komme af med gamle stubbe og stød. Vi har stubfræser, der er stor nok til at kunne klare det meste, men samtidig lille nok til at komme ind de fleste steder (90 cm). Vi har base i Tikøb, og vi laver primært stubfræsning i Nordsjælland – og særligt i Tikøb, Espergærde, Hornbæk og Helsingør.

Når vi fræser stubbe, kværner skæret på stubfræseren træmaterialet og hakker det til små stykker, som blandes med jorden omkring stubben. Man kan vælge at lade materialet ligge, hvorpå det vil formulde over tid, eller man kan vælge at erstatte det med rent muld og plante noget nyt.

Mange muligheder

Vi laver gerne stubfræsning, hvor du allerede har fjernet træet inden, men vi kan også gøre det som led i et projekt, hvor vi også har stået for fældningen. Vi tager udgangspunkt i dine og dine træers behov. Skulle du have behov for gode råd eller vejledning, så står vi klar til at hjælpe dig. 

Har du en stub, der skal fræses, og bor du i Hornbæk, Helsingør eller derimellem, kommer vi meget gerne og fræser den, eller giver et tilbud. Vi kommer uforpligtende og giver et tilbud på stubfræsning i Espergærde, Hornbæk, Helsingør og omegn. Kontakt os allerede i dag, så vi kan høre, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Lokalt firma

Vi er et lokalt træfældnings- og topkapningsfirma, der primært fokuserer på byer i Nordsjælland – deriblandt Tikøb. 

Ydelser

Vi tilbyder professionel træfældning, stubfræsning og sprængning, hvilket vi udøver med et serviceminded sind. 

Masser af erfaring

Vi har mange års erfaring med diverse fældninger og relaterede entreprenøropgaver, hvilket gør, at du er i trykke hænder. 

Uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne i dag, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til vores ydelser, og vi giver dig et uforpligtende tilbud.