Sprængningsservice i Nordsjælland

Sprængning - Biotop

Tikøb Træfæld hænger sammen med Dansk Sprængnings Service som ærtehalm, og det betyder, at vi i samarbejde med Dansk Sprængnings Service kan tilbyde sprængningsarbejde.

Sprængning i træfældningsbranchen er særlig møntet på de såkaldte biotope sprængninger, hvor man med brug af sprængstof forsøger at efterligne et lynnedslag eller en stormskade. Formålet med sprængningen kan være at få en beskæring til at se naturlig ud, eller at forbedre levevilkår for visse dyre- og insektarter.

Sprængningsservice

Dansk Sprængnings Service udfører alle former for sprængningsarbejde, men i dette tilfælde er det den store erfaring i biotoppe sprængninger, som vi trækker på.

Læs mere eller kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning. Vi hjælper dig gerne videre, så du ikke brænder inde med spørgsmål. 

Se mere på: https://demolitions.dk/kompetencer/biotopiske-spraengninger 

Lokalt firma

Vi er et lokalt træfældnings- og topkapningsfirma, der primært fokuserer på byer i Nordsjælland – deriblandt Tikøb. 

Ydelser

Vi tilbyder professionel træfældning, stubfræsning og sprængning, hvilket vi udøver med et serviceminded sind. 

Masser af erfaring

Vi har mange års erfaring med diverse fældninger og relaterede entreprenøropgaver, hvilket gør, at du er i trykke hænder. 

Uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne i dag, hvis du er interesseret eller har spørgsmål til vores ydelser, og vi giver dig et uforpligtende tilbud.